001-ES
ÜGYNÖK
4.990 HUF
001-ES ÜGYNÖK

Méretek

S

M

L

XL

XXL


Kosárba
Garancia

Garanciális problémával hívja a +36 (30)262-5838 telefonszámot, vagy E-mailen a mucsihivatalos [kukac] gmail.com címen jelezhet.

A Garanciális elérhetőségek a már hordott, hibás termékek javításával, és bevizsgálásával foglalkozik. Minden más esetben a "kapcsolat" alatti Webshop ügyfélszolgálathoz lehet fordulni.

Szállítás

A termék(ek) kiszállítását a GLS Hungary futárszolgálat végzi, a rendelés Szolgáltató általi visszaigazolását követő 5-8 munkanapon belül. A Szolgáltató a GLS Hungary futárszolgálat előzőek szerinti határidőben történő szállításáért felelősséget nem vállal. A GLS Hungary futárszolgálat kizárólag hétköznap, munkaidőben szállítja ki a terméke(ke)t ( 8:00-17:00 óráig ), ezért fontos, hogy szállítási címként a megrendelés során olyan cím kerüljön megadásra, ahol ez időben a terméke(ke)t át tudják venni. A GLS Hungary futárszolgálat kézbesítője az Ügyfél által megadott szállítási címen legfeljebb 10 percet tud várakozni.

A megrendelt termék(ek) lezárt borítékban/dobozban érkezik/érkeznek és amennyiben a fizetés nem előre történt, a vételárat és az esetleges szállítási díjat a számla ellenében a futárszolgálat kézbesítőjének, készpénzben kell megfizetni. Abban az esetben, ha a csomagolás az átvételkor sérült, javasolt a terméket tartalmazó csomagnak még a futárszolgálat kézbesítője jelenlétében történő felnyitása, a termék(ek) sértetlenségének ellenőrzése, és a sérülés Szolgáltató felé jelzése céljából. A futárszolgálat kézbesítője a sérült termék kézbesítéséről jegyzőkönyvet vesz fel.

A Szolgáltató a megrendelt terméke(ke)t szállítmányozó cég (a továbbiakban: futárszolgálat) igénybevételével szállítja ki az Ügyfél részére, az Ügyfél által a megrendelés során megadott szállítási címre. Amennyiben az adott megrendelés bruttó értéke eléri a 10.000 Ft-ot, a szállítás az ország egész területére díjmentes.*

A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a szállítási díjat az Ügyfél viseli. Ebben az esetben a szállítási díj a számlán feltüntetésre kerül, és azt az Ügyfél által a megrendelés során választott fizetési módnak megfelelően köteles az Ügyfél megfizetni. A szállítási díj az ország egész területére egységesen bruttó 1200 Ft.

Céginformációk
Cégnév: Kapadonia Kft.
Telephely: 1051 Bp. Arany János utca 18.
Adószám: 26184948-2-41
e-mail: verkanta@gmail.com
Telefon: +36 (30)262-5838

Vásárlási információk >