Beszélgetőkönyv
4.599 HUF
Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, országos hírű színházi előadások és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Érzékeny és bizalmas beszélgetés életről, színészetről.

Kosárba
Garancia

Garanciális problémával hívja a +36 (30)262-5838 telefonszámot, vagy E-mailen a mucci.polo [kukac] gmail.com címen jelezhet.

A Garanciális elérhetőségek a már hordott, hibás termékek javításával, és bevizsgálásával foglalkozik. Minden más esetben a "kapcsolat" alatti Webshop ügyfélszolgálathoz lehet fordulni.

Szállítás

A termék(ek) kiszállítását a GLS Hungary futárszolgálat végzi, a rendelés Szolgáltató általi visszaigazolását követő 5-8 munkanapon belül. A Szolgáltató a GLS Hungary futárszolgálat előzőek szerinti határidőben történő szállításáért felelősséget nem vállal. A GLS Hungary futárszolgálat kizárólag hétköznap, munkaidőben szállítja ki a terméke(ke)t ( 8:00-17:00 óráig ), ezért fontos, hogy szállítási címként a megrendelés során olyan cím kerüljön megadásra, ahol ez időben a terméke(ke)t át tudják venni. A GLS Hungary futárszolgálat kézbesítője az Ügyfél által megadott szállítási címen legfeljebb 10 percet tud várakozni.

A megrendelt termék(ek) lezárt borítékban/dobozban érkezik/érkeznek és amennyiben a fizetés nem előre történt, a vételárat és az esetleges szállítási díjat a számla ellenében a futárszolgálat kézbesítőjének, készpénzben kell megfizetni. Abban az esetben, ha a csomagolás az átvételkor sérült, javasolt a terméket tartalmazó csomagnak még a futárszolgálat kézbesítője jelenlétében történő felnyitása, a termék(ek) sértetlenségének ellenőrzése, és a sérülés Szolgáltató felé jelzése céljából. A futárszolgálat kézbesítője a sérült termék kézbesítéséről jegyzőkönyvet vesz fel.

A Szolgáltató a megrendelt terméke(ke)t szállítmányozó cég (a továbbiakban: futárszolgálat) igénybevételével szállítja ki az Ügyfél részére, az Ügyfél által a megrendelés során megadott szállítási címre. Amennyiben az adott megrendelés bruttó értéke eléri a 25.000 Ft-ot, a szállítás az ország egész területére díjmentes.*

A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a szállítási díjat az Ügyfél viseli. Ebben az esetben a szállítási díj a számlán feltüntetésre kerül, és azt az Ügyfél által a megrendelés során választott fizetési módnak megfelelően köteles az Ügyfél megfizetni. A szállítási díj az ország egész területére egységesen bruttó 2.000 Ft.

Céginformációk
Cégnév: Mucsi Gergely Zoltán E.V.
Nyilvántartási szám: 58348011
Székhely: 1051 Bp. Arany János utca 18.
Adószám: 50245062-1-41
e-mail: mucci.polo@gmail.com
Telefon: +36 (30)262-5838

A termékek postázását, csomagolását és ruházati cikkeink gyártását partnerünk a CREALS KFT. végzi.
Cím: 1046 Bp. Kiss Ernő utca 4. -átvevőpont
Feladónk a GLS futárszolgálaton keresztül: CREALS KFT.

Vásárlási információk >
ÁSZF >
Adatkezelési nyilatkozat >
Elállási nyilatkozat >